Kursus oh Kursus

Posted by ghimau under
Ari ni gua and collegues ada kursus di ampang. Kursus mengenai salah satu alat network yang dipasang kat tempat kitorang.

Matlamat kami satu jer.. nak menjahanamkan demo unit masa kursus nanti.. huhuhu.. best best..

Ok la.. tak leh nak taip panjang-panjang.. jap lagi nak gerak..nanti ada rezeki aku post sikit aktiviti kitorang kat sana

6 comments:

On 18 September 2008 at 08:34 , alia said...

soker hati jer menjahanam kn....:p
tp erm... bagus gak baru kelemahan barangn yg u all beli..

 
On 18 September 2008 at 09:08 , InT@N said...

uiikksss soka ati je nk mnjahananmkan ek...ganas tu...

 
On 18 September 2008 at 09:32 , mama ranggie said...

ampang?nostalgia betul tempat tu kat mama...nyway,thanks ya g umah mama yg x seberapa tu...hiks...

 
On 19 September 2008 at 08:07 , ghimau said...

alia : bior la.. ko jeles nape? :P

int@n : huhuhu memang pakcik suko :P

mama ranggie : ye ke? apa nostalgianya tu.. nak tahu gak :P

 
On 19 September 2008 at 10:03 , viruspadu said...

ko mmg menghuruharakan keadaan la

adoiiiiii

seb baik ko duk jauh, kalau tak akak dah sekeh2 dah

nak balik cepat la weiiiiiiiiii...

hahahaha

 
On 19 September 2008 at 18:08 , ghimau said...

viruspadu : tu la pasal.. saya ingat saya kene gi kursus pemurnian diri dan minda la kak.. motivasi ke kaunseling ke.. huhuhu..