Promosi dari Pingkey

Posted by ghimau under

alam semuo. Hai lah bini den. Dio ado buek promosi kek blog dio. Dio koba dio akan editkan photo secaro percumo kepado siapo yang berminat. Promosi ni untuk bulan poso ni yo. Kalau koghang berminat leh la mintak tolong dio buekkan.

Den tolong iklan yo ni. Dio koba nak mahirkan skill photoshop dio. Hai la alia.. banggo den ekau ni cokap ghuponyo guno photoshop ni. Hehehe.

Alia, potang ni buekkan popia daging tu yo untuk berbuko. :)















6 comments:

On 26 August 2010 at 14:46 , mekchu said...

nak soh alian design kad raya lah..

 
On 26 August 2010 at 16:47 , jesnita_ns said...

nak jugak ar..hahhaha

 
On 26 August 2010 at 21:06 , betkidzs said...

wahhh..saya nak saya nak!! maksud saya popia daging tu.haha.lawaknye aku ;p

 
On 27 August 2010 at 08:25 , ghimau said...

mekchu : suh la.. hehehe

jesnita_ns : bagitau jer kat dia.. den pun nak suh dia buek satu

betkidz : cis.. hehehe

 
On 29 August 2010 at 23:11 , AzketOm said...

alahai bini eh. rajin bobonar. baguih laa kalau ado yang bagi servis secagho percumo ni jang. bukan ghamai yang buek gini.

salam singgah jang :)

 
On 1 September 2010 at 16:11 , ghimau said...

AzketOm : bini den tu memang ghajin amek.. heheh (yolah tu), timo kasih yo singgah blog den ni :)