Karaoke

Posted by ghimau under
Aritu member kamcing aku napie dan amir datang seremban. Tujuannya saja nak jumpa, sembang-sembang. Nik tak dapat datang, banyak keje katanya.

So kitorang pun gi la lepak kat karaoke kat seremban parade. Meriah gak karaoke ni. Kitorang duk melalak 3 jam dalam bilik tu. Hihihi.

Tengah-tengah nyani, tiba-tina pitching lari, ingatkan sound sistem problem, rupanya suara kitorang yang lemak merdu ni yang problem. Hihihi


Napie menyanyi dengan penuh perasaan


amir dah mula menunjukkan tanda-tanda kepenatan. Mana tak penat, 3 jam duk melalak dalam tu. Hihihi.

Nyanyi punya nyanyi, akhirnya aku jumpa satu lagu yang sesuai.. cewah..

Kisah Seorang Biduan

( 1 )Dari sebuah desa
Berbekal gitar tua
Datang ke ibukota
Dengan penuh harapan
Menjadi seorang biduan( 2X )

( 2 )Oh biduan pujaan
Pujaan tua muda
Kau ditaburi cahya
Dan sinar kekaguman
Dan riuhnya tepukan ( 2X )

( korus )Meskipun kau tersenyum
Namun orang pun tahu
Apa isi hati mu
Tatkala kau lagukan
Lagu mu lagu sedih
Perjalanan hidup mu
Ditinggal kekasih mu ( 2X )

( ulang korus )

( ulang 2 & korus & korus & 1 )

7 comments:

On 25 November 2007 at 11:29 , alia@yan said...

ayus kliping..ayus kliping....blather jon...blatherm jon....

 
On 26 November 2007 at 07:30 , ghimau said...

apo ko nyanyi tu? :P

 
On 29 November 2007 at 11:42 , viruspadu said...

ya ampun,
akak dapat bayang kan ke terseksaan speaker tu, (kalau la speaker tu leh bercakap), kalu suara korang leh terkeluar dr bilik tu, akak rasa dah ramai yg koma, hahahahaha

 
On 29 November 2007 at 11:55 , ghimau said...

semua seniman yang hebat memang menerima komen macam tu. Komen tu hasil dari kejealousan yang melampau lampau dalam hati dan sanubari mereka.

 
On 29 November 2007 at 15:09 , kecik said...

haha.....nanti mase pemeli dei ade karaoke tak?En.hakes ade nyanyi kerr?

 
On 30 November 2007 at 07:48 , ghimau said...

mestila ada punya :) ko tunggu jerlah nanti.. hihihi

 
On 6 December 2007 at 09:23 , ~~@lyci@~~ said...

uihhh, tak sabar nak tunggu en hakes nyanyi ms family day hehe..