Lot 10

Posted by ghimau under
Hari Sabtu lepas aku dengan family gi Lot 10. Wa cakap lu.. aku drive sendiri dan siap parking lagi kat area Bukit Bintang. Bangga giler.. Siapa kata aku tak tau jalan? Hihihi.. Aunty virus, nampaknya saya dah lebih maju berbanding aunty bab-bab jalan ni. Hihihih..

Masa gi tu sempat la aku bergambar dengan orang ni. Apa ntah nama dia.. Hihihi


Pastu singgah jap wisma yakin.. beli buku ni. Buku indon ni pak.. Sedap bangat isinya

20 comments:

On 7 August 2007 at 11:11 , yan said...

aik buku tu bukan ker kau dah lama beli...

pelik-pelik...

 
On 7 August 2007 at 11:27 , ghimau said...

ala.. aku kelentong la sikit.. apa la ko ni.. tak geti nak cover line langsung la :P

 
On 7 August 2007 at 12:21 , alycia said...

haha.. kantoi..

sin, aku nak tanye satu soalan jer.. wajib jawab... kau dah renew lesen ke blum??????

 
On 7 August 2007 at 12:22 , ghimau said...

dah.. :) jgn risau.. :)

 
On 7 August 2007 at 12:53 , viruspadu said...

hahahahahahaha
kantoi secara terang terangan nih
mmg kuat kencing mamat hakes ni... huh...

 
On 7 August 2007 at 12:56 , ghimau said...

ek eleh..kantoi sikit pun nak kecoh.. :P

 
On 7 August 2007 at 13:01 , viruspadu said...

hahahaha
x kira... 10-0
akak yg 10 ko yg 0

 
On 7 August 2007 at 13:14 , ghimau said...

setakat 10 - 0 tu no hal.. sy dah ada rancangan baik nak kenakan akak ni.. hahaha

 
On 7 August 2007 at 13:17 , viruspadu said...

rancangan pe tu...
x abis2 nak kenekan akak...

1. buat2 seriyes nak cite sedih... pastu akak pun simpati
2. check pc akak...
3. buat2 nak suh akak d/l aplication terkini... rerupa ada menatang2...
4. dll etc

huh... apa dia???

 
On 7 August 2007 at 13:21 , ghimau said...

hahaha.. ni rancangan rahsia.. hihihi (sebenarnya belum pikirkan lagi apa rancangan tu) tapi rasanya mesti gempak punya la

 
On 7 August 2007 at 13:27 , viruspadu said...

alah nnt ko lupe punya...
huh x saspen betul

 
On 7 August 2007 at 13:30 , ghimau said...

sy dah catit dalam organizer hp sy dah.. insya allah tak lupa punya :P

 
On 7 August 2007 at 13:44 , Anonymous said...

Isy..isyk..cam takut je buku tuh..cover pun seram si..

 
On 7 August 2007 at 13:49 , ghimau said...

buku tu menceritakan ajaran manunggaling kawula gusti..

 
On 7 August 2007 at 13:52 , Anonymous said...

Laa..ingat citer ape tadi..cam seram je..Gusti dr indon si..Laaa

 
On 7 August 2007 at 13:54 , viruspadu said...

jgn percaya
mamat tu kencing nanti

 
On 7 August 2007 at 13:58 , Anonymous said...

Hahaha...biase kanak2 akan percaya ape sj yg org dewasa kata..hehe..kanak2 ke(pk jap)?hahaha..

 
On 7 August 2007 at 14:01 , ghimau said...

ciss aunty virus..
anonymous.. gusti tu bukan gusti wresting tu.. dia mcm bab-bab ketuhanan sikit.. tapi sampai la ni aku tak berapa nak paham isi kandungan buku tu..

aku beli pun sebab buku tu mcm ganas jer..

 
On 7 August 2007 at 15:05 , yan said...

aku sajer jer nak kantoikn kn kau ...

 
On 7 August 2007 at 15:09 , ghimau said...

ciss