Dart

Posted by ghimau under
Sabtu lepas aku kene main dart mewakili uptm. Aunty virus pun main sekali. Hmm.. aku nak kira markah pun tak geti, ingatkan aunty virus tahu la kira markah.. rupanya sama gak dgn aku :P

Kitorang main belasah ajer.. baling asal tercacak.. kira terror la tu.. yang bestnya aku main belasah pun boleh kena bull's eye :) 50 markah tu untuk 1 balingan saje.. hihihi. Masa tu jelas terpampang kekaguman pada wajah aunty virus.. :P

Gaya seorang pro membaling dart

Aunty virus membaling dart. Dalam gambar kelihatan seorang brader (baju kuning) sedang berbincang dengan seorang wanita bertudung biru.

Brader : ko rasa dia baling ni ada point tak?

wanita: confirm..confirm.. mesti terkeluarnya.. hihihi

11 comments:

On 13 August 2007 at 12:55 , viruspadu said...

kureng la tu
mengutuk akak
walaupun akak x terer, tp akak bukan penyumbang markah tercorot tau... hahahaha

 
On 13 August 2007 at 12:57 , ghimau said...

:P

 
On 13 August 2007 at 13:48 , Afqhani said...

Cehhh..dgn bangga nyerr en. hakess tuh..tol jgk ek. kite tkut jgk klu pn virus tersalh baling tekena plak kat org yg tukang kira tuh..hahaha..mampus..

 
On 13 August 2007 at 13:51 , viruspadu said...

hahaha..
kak nani, sy mmg ada niat jahat nak baling ke arah org yg baju merah tu... terkenangkan akak la sy batalkan niat murni saya tu

 
On 13 August 2007 at 13:57 , Afqhani said...

Apahal lak org baju merah tuh... ooo...banyk cantekk...hengat-hengat sket..

 
On 13 August 2007 at 14:02 , viruspadu said...

hahahahaha...
sebab dia terer sgt... sekali baring markah atas 50 tu... kalah la kiter...

 
On 13 August 2007 at 14:18 , yan said...

he..he..he...enjoy the game udah ler....

 
On 13 August 2007 at 14:20 , ghimau said...

ooo.. kantoi sudah niat jahat aunty virus

 
On 16 August 2007 at 12:41 , Afqhani said...

En. Hakes..Cite dart awak dh basi dahhhh...bnyknyerr sawang nihh... kuihh..kuihh..kuihh..

 
On 16 August 2007 at 14:00 , alycia said...

banyak sawang rupenya.. patut ar dah berabuk dah.... :P

 
On 17 August 2007 at 07:40 , ghimau said...

ala.. tak sempat la nak update cerita baru :P