Courtesy to Pian a.k.a bootuck

Posted by ghimau under
Korang perasan tak header dan footer blog aku ni dah berubah? Hihihi.. baru la hackers.. yer tak?

Orang yang bertanggungjawab membuatkan header aku ni adalah pian a.k.a bootuck. Dia ni pandai buat grafik dan laman web. Kalau korang nak dapatkan perkhidmatan dia, leh la contact dia di : yan_bootuck@yahoo.com.


Ni lah hasil kerjanya.. Cun tak?




9 comments:

On 27 November 2008 at 09:37 , Jard The Great said...

waa..cun..cun

 
On 27 November 2008 at 09:50 , InT@N said...

wah cun r...gempak tu....

 
On 27 November 2008 at 17:32 , alia said...

uat header tok alia bleh...hik...hik..hik...

 
On 28 November 2008 at 07:37 , ghimau said...

alia : ko tanyala kat kat si pian tu :P

 
On 28 November 2008 at 09:27 , mazzura said...

wah..kreatifnya..nak jugakk..

 
On 28 November 2008 at 09:27 , mazzura said...

wah..kreatifnya..nak jugakk..

 
On 28 November 2008 at 10:18 , ghimau said...

mazzura : huhuhu

 
On 1 December 2008 at 10:57 , ~~@lyci@~~ said...

sin, pian ni praktikal kat uptm ke.. aku nak mintak tolong dia designkan header utk aku lah.. ko tanye kan dia sin.. dia nak tak.. kalau dia kata ok nnt aku email lah kat dia..

 
On 4 December 2008 at 10:53 , edrina said...

wah cun2 ganaz gitu auumm.. ehehehe