Blog Alia

Posted by ghimau under
Alia dah tukar blog dia dah. Makin gempak, makin panas, yang paling tak tahan tu.. adeh.. nama blog dia pingkey.blogspot.com. Adus.. napelah dia pilih nama tu.. sangat menggelikan jiwa dan raga ku.

Kenapa harus pink? kenapa oh mengapa?...

Blog alia boleh dilayari di alamat : http://pingkey.blogspot.com

Tak perla alia, walaupun kau tukar nama talang kepada pingkey (kononnya nama talang tu tak der komersial value.. piirahh.. macam lah nama pingkey tu komersial sangat), namun I'll always love u bebeh!

4 comments:

On 14 March 2008 at 15:49 , viruspadu said...

ini entry jiwang ke hape ni

tp i like nama pingkey tu

sgt seswaiii hehehehe

 
On 14 March 2008 at 16:00 , ghimau said...

entry jiwang ala-ala bersama selamanya la ni :P

 
On 15 March 2008 at 10:10 , yan said...

jiwang karat..he..he..he..jng tak tau mr hacker lagi jiwang...sekali dia hantar pantun..he..he..he.......:p..


love...u 2..3...4...

 
On 19 March 2008 at 09:38 , ~~@lyci@~~ said...

sin, aku bukan nak kata ape...

dulu aku ada kucing.. aku letak nama kucing tu pingkey gak... kira nama tu ada komersil value lah yer hihi..