Hihihi

Posted by ghimau under
Aku ingat nak balik umah tadi.. tapi saje jer try search pasal blog aku ni kat web. Tak sangka ada orang buat reference kat blog aku pasal rfi. Hihihi.. Ni yang lagi membakar semangat aku ni :)





Ni link dia : http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=286605&st=20

6 comments:

On 21 January 2008 at 08:19 , Anonymous said...

wah famous sekarang..

 
On 21 January 2008 at 10:41 , viruspadu said...

kagum akak

blog akak xde plak orang putih nak refer ek hahaha

 
On 24 January 2008 at 13:26 , norsha said...

En..nk tanya cm ne nak unblock social networking..i mean my yahoo mail..cant chat sebab kene blok..cm ne ek..kalu bleh tlg reply asap..thx a lot

 
On 24 January 2008 at 16:32 , ghimau said...

try la pakai web chat macam meebo, web yahoo messenger

atau guna proxy.. selalunya lepas kalau kita guna proxy

kalau yang lebih advance leh try tunneling method, tapi ni complicated sikit la :)

 
On 25 January 2008 at 10:01 , norsha said...

x bleh en..sy dh try semua method dh...kalu turnelling method tuh cm ne?leh x ajar ckit..sebab all social networking unblock lah..

 
On 10 February 2008 at 00:25 , proqrammer said...

ok aper...kalu omputih guna blog ko utk review.ekekeke..... guna trilian chat..pi googling.pasti jumpa!!