Happy New Year

Posted by ghimau under
Hi geng.. patutnya entry ni kena letak semalam. Tapi takperla kan :). Hm.. pejam celik pejam celik dah tahun 2008. Cepat sungguh masa ni berlalu yer.. rasanya tak puas lagi dengan tahun 2007.

Hmm.. sepanjang tahun 2007 banyak peristiwa yang telah aku alami, ada yang best dan ada yang tak best. Biasalah dah nama pun manusia, so ada masa kenelah uji ada masa diberi puji.

Kita ni suka merancang, tapi hakikatnya bukan sumer yang kita rancang dapat dilaksanakan. So kenelah sentiasa meminta dan mengharap ehsan pada DIA. DIA yang memiliki 7 petala langit dan 7 petala bumi serta isinya. Bila kita faham hakikat diri kita ni, lemah, hina, jahil dan faqir, maka ketika itu barulah bermula perjalanan hidup seorang muhsinin.

Tahun 2008 ni kalau boleh nak perbaiki diri, nak menambahkan ilmu-ilmu hacking :) kalau boleh niat di hati nak jadi master hacker satu hari nanti.. hihihi..

Insya ALLAH, moga-moga dimakbulkan segala apa yang baik buat diriku. Dan buat awek aku, i love you bebeh :P

5 comments:

On 2 January 2008 at 09:20 , ~~@lyci@~~ said...

sin. happy new year.. aku pun doakan kau akan jadi mr hakes yg cemerlang, gemilang & terbilang hehe....

p/s: hui, jiwang gak en hakes ni :p

 
On 2 January 2008 at 22:52 , angah said...

huhu.. tangkap leleh gak hakes nih!! BTW.. slamat taun baru..

 
On 3 January 2008 at 07:36 , ghimau said...

mesti kene ada jiwang beb! :)

 
On 3 January 2008 at 07:49 , viruspadu said...

bab ayat akhir tu yg x boleh blah tu hihihihih...

selamat tahun baru!

 
On 17 January 2008 at 16:42 , beezel said...

walaupun dah lambat giler .. tetap aku nak ucap "hepi new year" kat ko lah bro ...

moga-moga muharam ni menjadi pembuka kepada sesuatu yang terbaik untuk diri kita, moga diperluaskan perkenalan antara kita dengan Sang Khaliq dan raqab serta mesra selamanya...

al faqir ilallah ... macam kenal jer ayat ni ... heheh...