Laman Web Gua

Posted by ghimau under
Malam tadi aku duk sibuk buat design untuk laman web personal aku. Muhahaha.. Pasal apa lagi? Pasal hacking la beb :)

Punya la asyik buat benda tu sampai aku tak perasan dah pukul 12.30 malam. Hihihi.. cuba kalau suh buat minit mesyuarat, satu tahun pun belum tentu siap. Hihihih
Nanti korang tunggu jelah bila web tu dah siap, aku akan announce kat sini.

Lepas tu nak citer sikit kejadian malam tadi, ni kisah seram ala-ala siri drama tv susuk. Jeng jeng jeng.. Time aku nak tidor, aku dengar suara orang bisik-bisik dalam bilik aku. Siut tul, cuak aku time tu. Aku pun beranikan diri, untuk bukak lampu, so aku tidor dengan lampu terbukak la. Tiba-tiba aku dengar suara perempuan mengaduh, bunyi dia lain macam sikit oo.. seram aku. Pastu aku duk pusing la, aku ternampak ada bayang-bayang putih kat cermin bilik aku. Kambing gurun tul. Cuak nak mampus aku time tu. Aku nak bergerak pun tak berani. Aku gunakan skill hikmat mematikan diri, logiknya kalau hantu tu nampak aku, dia akan pikir aku dah mati, so dia tak kacau la.. ye ke macam tu? hihihi. Nasib baik jap je lepas tu menatang tu pun ilang.

Hmm.. arini aku rasa tak best, sebab ada meeting web. Bosan tahap cipan tul la!

9 comments:

On 27 December 2007 at 11:19 , viruspadu said...

khidmat apa ko guna tu sein, hahahahaha, boleh pakai ke teknik mematikan diri tu, apa ko ada tahan napas ker????

 
On 27 December 2007 at 11:51 , ghimau said...

yup.. kene tahan nafas.. hikmat ni saya dapat masa nengok citer antu pocong cina, org tu tahan nafas, buat2 macam mati.. hihihi

 
On 27 December 2007 at 14:09 , فيصل said...

adoi.. ko salah tu.. ko kena cakap camni...

'kalo ko nak menjelma.. jelmalah kepada seorang wanita yang cantik menawan.. aku rela mengurut kakimu.. mana sakit.. meh saya urut meh...'

 
On 27 December 2007 at 15:54 , ghimau said...

hihihik.. tu urut lain lak tu kang hihi

 
On 27 December 2007 at 16:37 , viruspadu said...

hhahahaha... rela ke ko nak urut, sekali ... awwww x kose mak nyah... sape nak jawab

 
On 28 December 2007 at 00:18 , angah said...

teknik ko tu mengigtkan aku kisah pemburu ngan seko beruang la.. cuma kisah ko ni.. moral of the story.. nk tdo ko kena basuh kaki tu dlu kot..

 
On 28 December 2007 at 07:45 , ghimau said...

hihihik.. tul kot :)

 
On 21 November 2008 at 14:38 , Ahchong said...

hahahah. patutnye ko baling la pape kat tingkap tu. untung2 die tunjuk muke :D

 
On 23 August 2009 at 14:14 , Wow Gold said...

Nice blog. I a also ardent player of WOW GOLD. I love this game. Nice posting about wow gold. Thanks