Sial Punya M**N

Posted by ghimau under
Memang takder akal la diorang ni. Tadi ada satu mangkuk jamban call aku, kata nak amik source code web sial diorang tu, last-last suruh aku gak yang pegi amik! Kepala bapak dia!

Leh pulak dia tak nak hantar wakil, aku kene pegi solo. Aku tak tahu la.. diorang ni memang takder akal atau memang bangang!

Aku dah demam ari ni.. datang gak keje, Kepala ni rasa macam nak terbelah dua.. migrain punya pasal.. tapi kat opis aku mampu gak tersenyum, sebenarnya dalam hati ni.. bengang sangat! Aku ingat petang ni nak rehat kat umah!

Diorang ni dengan bos-bos dia memang bangang! Nak mintak tolong kami buatkan web dia, tapi macam sial dia buat kitorang!

Aku tak tahu la.. Macam ni punya orang pun ada! Diorang ni mengaku Islam, cubala lepas sembahyang duk tafakur jap, pikir balik, baik ke apa yang diorang buat ni?

8 comments:

On 24 July 2007 at 12:29 , viruspadu said...

mmg mangkuk tandas la diorg tu sein... akak mmg bengang x abis ni...

 
On 24 July 2007 at 12:38 , ghimau said...

pagi tadi saya makan 2 biji panadol, tadi gi kantin makan lagi 2 biji panadol.. mmg diorang ni banyak 'berhutang' dgn kita ni kak

 
On 24 July 2007 at 18:12 , beezel said...

diorang ni memang kene dengan kata pepatah ni :

"kecik-kecik tanak MAMPOSS,bila dah besar menyusahkan orang"

dia bukan sial jer beb, ni dah tahap shelaker hanjing dah ni... memang riak takkabbur zina diorang ni ...

heheh... aku yang evil

 
On 26 July 2007 at 13:52 , فيصل said...

ish ish.. teruknye.. biasa lah orang bawahan memang selalu kena tindas.. slow slow naik... tindas anak dieorang plak.. pastu diorang tindas anak kita balik.. tindas tindas.. mari menindas....

 
On 28 July 2007 at 19:29 , Anonymous said...

Biasanya top level mgmt level mmg mengada2,yelah request mmg byk..apa2 pun tuh semua life kan?tapi sy rase dia org should consider kan?coorperation and consideration tu penting,kalu tak biar dia org jelah wat..ape2 lah..ckp baik2 lah..sy rase dia org kene p kursus motivasi sikap r..hahaha..

 
On 31 July 2007 at 17:12 , ghimau said...

hukum karma. cewah

 
On 2 August 2007 at 16:19 , Afqhani said...

Turut sama merasai apa yg kekawan rasa...:-(
En. Hakes, mcmne pun tabik to u..
(Haku dh jd takut nk tengok muka en. hakes)

 
On 3 August 2007 at 11:10 , ghimau said...

alamak.. patutlaj 2,3 menjak ni kak nani pandang sy lain macam jer.. hihihi