Kesibukan Melanda Diriku

Posted by ghimau under


Hmm.. Hari ni macam biasalah.. bz sokmo. Petang ni nak customizekan web-web homestay mangkuk ayun tu. Pastu nak buat 1 page untuk web pelancongan.. yelah.. esok aunty virus nak gi jumpa Dato' K untuk submit laporan pertandingan laman web, mana lah tahu kalau Dato' K tanya pasal web pelancongan tu.

Sian tadi brader deming kena sound dengan Dato' K pasal web pelancongan tu. Yerla.. payah la.. semua keje nak serah kat UPTM.. masak la macam ni wei!

Hmm.. teringin nak keje kat Scan :) yerla.. itu lah keje yang menepati kehendak jiwa ragaku.. cewah :P Penetration-Testing aka Hacking.. bes bes

Inilah sifat manusia kan.. dah dapat keje, banyak lak komplen, time tak dapat, bukan main lagi.. apa keje pun aku sanggup buat.. hihihi.. Syukur Alhamdulillah aku dapat keje ni :) Thanks Ya ALLAH.

11 comments:

On 16 July 2007 at 13:27 , viruspadu said...

adeh,
kalu ko bz, akak pun bz, erm bila la ko x bz ni sein, lalalala... tekanan2...

p/s: sein, akak x delete lg sms org nak ngorat akak tu, saje nak wat kenangan... lalala... dan eksen ngan ko hahahaha... perasan2

 
On 16 July 2007 at 14:18 , فيصل said...

perghh.. kak viruspadu.. err.. bleh pinjam x ayat org yang ngorat akak tu.. nak guna nanti.. mesti die power punye ayat sampai akak simpan dalam hp..

 
On 16 July 2007 at 14:29 , ghimau said...

ek eleh.. stakat ayat tu.. apa barang :P

 
On 16 July 2007 at 14:42 , فيصل said...

oo..en ghimau.. bleh bgtau ayat tu x? nak blaja gak... uhuhu mana tau.. pompuan ibarat komputer.. eh x.. ibarat server... ayat mana yang bleh kasi DdOs terus.. hehe

 
On 16 July 2007 at 14:49 , ghimau said...

hihihi

 
On 16 July 2007 at 16:20 , beezel said...

ekau mintak la tuka tempat lain usin oit. banyak lagi jabatan gomen kat mesia ni ...

meh sini keje ngan aku meh... seronot sket ade orang pale macam ko kat sini...
teringin gak nak tengok timbalan pengarah aku yang power ni pening kepala ko keje kan ... amacam ?

 
On 16 July 2007 at 16:40 , uNdEraGed gUrL said...

amboi kucai... ko nak ayat sape lak ni.. ani ko nak tinggal kat ane? hihihihihi

 
On 17 July 2007 at 07:27 , viruspadu said...

hikhihkik,
ayat dia x power pun
skema abis...
tp saje la simpan, nak perasan sekejap... erm perasan ape ek, lalalala... perasan muda jelita lg la ahaks... riak2... apa nak jd ngan haku nih... ampun2...

 
On 17 July 2007 at 11:41 , viruspadu said...

lg satu la sein,
apa kene mengena ngan gambar yg ko paparkan tu... erm agak pelik di sini...

 
On 17 July 2007 at 14:11 , ghimau said...

gambar itu membuktikan saya ni ahak jati negeri sembilan.. cewah.

 
On 18 July 2007 at 09:39 , alycia said...

en hakes, aku tumpang berbangga sebagai anak jati N9.. go husin go..