APC

Posted by ghimau under
What is APC? Anugerah Perkhidmatan Cemerlang. :)
Today, I'm going for the ceremony..

Thanks a lot to my friends in UPTM, especially to my bos Puan Zaimah (yang nak jadi hakes), my Pengarah, Puan Hajah Ruhazah and my best friend, Mazni (kecik 13).

Thanks to ya all.

7 comments:

On 15 June 2007 at 08:49 , viruspadu said...

kehepsi pleaseee!!!!!!!!!!!

 
On 15 June 2007 at 09:29 , kecik said...

"best friend" nak pizza bleh..??
Nyam...nyam...

 
On 15 June 2007 at 10:10 , alycia said...

wuihhhh.. leh ada special order ker?? kalau camtu aku nak ayamas ar... aku kan rakan baik sebelah bilik en hakes wakaka... ampun ye en hakes, tinjau2 dalam blog... ni smua gara2 virus padu and kecik hehe.. tetiba jer aku pun turut melibatkan diri dalam komplot umpat-mengumpat nie..

anyway, tahniah for APC.. patut ar arini nampak hansem jer pakai baju melayu hehe.. (kipas2 sikit, untung2 dapat ayamas..)

 
On 15 June 2007 at 10:16 , viruspadu said...

alycia,
kene kipas jgk la, untung2 dpt kehepsi, pizza dan ayamas, bandel terus

 
On 15 June 2007 at 10:47 , kecik said...

baju melayu?????Aisehhh...ruginyerrr tak dapat nengok kehenseman en.hakes..'best friend' aku itu..

 
On 15 June 2007 at 13:44 , viruspadu said...

tolong jgn puji en. hakes kiter,
kerana sy lihat diameter hidung dia telah up lg 1mm, saya amat gerun sekali....

 
On 15 June 2007 at 14:57 , ghimau said...

Ish.. riaknya aku dgn pujian korang semua.. hahahaha..

Insya ALLAH, aku akan blanja korang sumer.. tunggu dapat duit dulu yer... hihihi