Kursus oh Kursus

Posted by ghimau under
Salam.. kursus sano, kursus sini, oghang kito ni gomar boto dongan kursus, nak didik anak ado kursus, nak kawin ado kursus, nak bawak keto ado kursus, nak jadi nujum ado kursus, nak poie haji pun ado kursus. Hehehe...

Den skang ni tongah sibuk buek module Basic Pen-Test. Ni kigho eh kursus dalaman untuk agensi-agensi kerajaan dibawah takluk koso Kerajaan Noghoghi Sombilan. Hehehe..

Poning gak nak buek bondo ni, sobab nak pastikan material ni bulih diteghimo oleh sumo lapisan peserta kursus yang hadir. Diorang ni sumo nak jadi hackers la kot, tu yang nak join kursus ni. Hehehe...

Nilah slaid yang den tongah buek. Sumo eh bahaso omputih. Sobab maghin maso den kocik-kocik dulu duk kek london. Hehehe.



Kursus ni bukan takat teori yo. Ado lab exercise eh kali. Hehehe.. jonuh lah esok koghang nak buek lab ni. Hehehe.





Den memang gomar buek kursus ni. Rasa pueh hati bilo dapek kongsi ilmu ALLAH TAALA ni bersamo homo sapiens yang lain (oghang kampung den sobut homo supian). Hehehe..

Ok lah, den nak pi main ping pong jap. Potang ni ado game. Sobonar eh den maleh nak main dengan diorang.. xdo challenge. tapi nak buek macam mano.. nak jago hati kawan-kawan punyo pasal.. join la.. Hehehe

12 comments:

On 10 February 2010 at 13:11 , aleen adela akoo ^_* said...

salam ziarah kembali.. ;)

 
On 10 February 2010 at 13:15 , ~Eila @ Along~ said...

salam cik ghimau..tq sudi singgah blog...have a nice day!

 
On 10 February 2010 at 13:51 , ghimau said...

aleen adela akoo ^_* : timo kasih yo

~Eila @ Along~ : timo kasih yo

 
On 10 February 2010 at 15:50 , netsky32 said...

emm..kata ada capture the flag..Ada hadiah tak?? ngee

 
On 10 February 2010 at 16:35 , Capo Grande said...

amboi semenjak ada password ni sehari sampai 18kali update...xhengat tul...haha...

bro, hebat main ping pong ek?? jom la 5 round....haha...

 
On 13 February 2010 at 12:58 , churalliya said...

sin.. sejak dah ada pc baru ni, baru la sempat nak add ko.. hahaha.. (tetiba ada kaitan ngan pc baru)..

 
On 13 February 2010 at 13:22 , ghimau said...

netsky32 : hadiah takder bro.. hehehe..

Capo Grande : hehehe.. selamat bertunang bro :)

churalliya : hehehe.. tu la pasal.. saya pun semenjak ada [c baru ni baru nak update semula blog .. hehehe

 
On 2 June 2010 at 17:09 , syahed© said...

oi ghimau..tahniah da jadi father...terbukti gak kepoweran ko..hahaha...apo ni blog dah bersarang...cam blog aku jugak..akakaka

 
On 4 June 2010 at 04:30 , xIzham said...

kursus ape lg broo... bila la nk wat kursus kat kitorg plak.. hehe

 
On 21 July 2010 at 12:53 , UpXiLon said...

salam bro..
up lah slide tu..nak tgk jugak..hehe.

 
On 12 August 2010 at 10:39 , ghimau said...

xIzham : heheh.. bole2 tada hal.. invite ajer la.. den datang :)

UpXiLon : oo.. nanti aku upload bro.. :)

 
On 27 August 2010 at 14:14 , Anonymous said...

Hi Everyone, i would just like to make an introduce myself to everyone at www.blogger.com

I must call it a great message board, I never think about reading out a complete forum section but this message board easily earned my interest and believe me, That?s not often.

I was after some info and was searching on Yahoo Iraq for it. I visited each of the first five pages that came up but didn?t get any relevant result... I then luckily found your diamond message board in the dirt and thought to check it out. This is exactly what I was looking for - what a fantastic find!

Thanks other members at www.blogger.com and keep the superb effort up?!?!!!

[URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/]Supplements Castleford[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/Protein-Bars]Protein Bars[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/BSN-NO-Xplode-820g]No Xplode[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/]Bodybuilding Supplements[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/]Bodybuilding[/URL]