Laman Web Aku

Posted by ghimau under
Akhirnya setelah sekian lama punya plan, punya plan.. akhirnya pada gari ini aku telah mengupkan laman web personal aku. Isi kandungan dia tentulah pasal hacking.. hahaha

So korang selalu la lawat laman web aku tu yer.. :)

Jangan lupa lawat yer di sini : http://ghimau.cjb.net/

Dari semasa ke semasa aku akan update laman ni. Insya Allah kandungan dalam laman ni dapat membantu kita menambahkan sikit ilmu dalam bidang ni :)

Kalau ada komen apa-apa bagitau la kat sini yer :)

4 comments:

On 9 February 2008 at 22:43 , viruspadu said...

mentang2 dah masuk unit security huhuhuh... web pun tukar tuuuuu

 
On 10 February 2008 at 00:02 , ghimau said...

ada perubahan pada url web tu :
http://www40.brinkster.com/ghimau/

harus la tukar :)

 
On 11 February 2008 at 23:16 , proqrammer said...

skang guner url nie

http://mysecurity.freeforum.ca

 
On 13 February 2008 at 07:44 , ghimau said...

ok bro.. thanks for the info