Yippiee.. Dah dapat balik password

Posted by ghimau under

Yippie.. hari ni aku happy, sehappy spongebob tu. Nak tahu kenapa? Yerla.. dekat sebulan aku tak update blog.. korang nak tahu kenapa? Aku terlupa password blog ni. Hihihi. Al maklumlah, banyak sangat password dalam kepala otak aku yang cute mute ni :P

Setelah hampir 2 minggu bertungkus lumus, akhirnya dengan teknik tendangan tanpa bayang, aku berjaya mendapatkan balik password blog ni.

Sebenarnya banyak aktiviti (gambar) yang aku dah ada untuk dipublishkan kat blog ni. Nanti start esok aku mula publishkan balik. Korang rajin-rajin la komen blog aku ni yer.

I love u all.. Cewah :P

11 comments:

On 24 April 2008 at 08:37 , viruspadu said...

hahahahaha...

seb baik ko dapat balik

akak baru nak cop blog ni blog bersawang hhahahahahaha

 
On 24 April 2008 at 08:39 , alia said...

:p

 
On 24 April 2008 at 08:50 , ghimau said...

viruspadu : ooo.. ada hati yer nak cop blog saya blog bersawang. Walaupun sy ni peminta setia spiderman, tapi saya tak suka sawang2 ni tau :P

yan : ko sentiasa di hati ku yan :P i love u bebeh

 
On 24 April 2008 at 12:54 , alia said...

uwek..geli kuman2 telinga aku dengan..he.he..he..

 
On 24 April 2008 at 15:55 , fairuz said...

err..maknanye ko dpt hack google ke? blogger account x silap aku same ngn google account

 
On 24 April 2008 at 21:30 , Anonymous said...

hehe... pulak... patutla.
all the best bro - napie

 
On 25 April 2008 at 01:06 , crime_genius86 said...

hahaha.. patut la.. igtkan ko ilang dah.. rupanya password yang ilang..
=))

 
On 25 April 2008 at 07:54 , ghimau said...

alia : telinga ko tu mmg banyak kuman :P

fairuz : some sort of la :P

napie : aku sentiasa beserta kamu walau di mana kamu berada

crime : hihihi

 
On 28 April 2008 at 23:29 , angah said...

aku igt ko ilang ingatan laa.. tu yg lama lupo password tu.. tak lama dh tu.. lima nam jumaat lagi tu.. baik ko copek..

 
On 8 May 2008 at 12:28 , ~~@lyci@~~ said...

oooo, patutlah lame xupdate blog..
rupenya hilang password..

hacker pun hilang password jugakkan ahakkk..

 
On 6 December 2008 at 02:50 , dysfunktion-tech said...

hahahahahah lawak la..