Kampung Siapokah Ini

Posted by ghimau under
Hehehe.. den tak nak tulih banyak, just nak lotak gambar namo kampung ni. Siapo tahu kek mano kampung ni? Hehehe.. Ni macam soalan copu omeh la ni :)



By the way, effect kanta tu si alia yang tolong buekkan.

Ok.. ado sikit pengemaskinian den nak buek kek posting ni. Ado blogger koba tak nampak namo kampung tu. Namo kampung tu Kampung Baru Padang Kerbau. Persoalan den di manokah kampung itu? Adokah kobau-kabau yang menghuni kampung tu? Inilah misteri yang den nak cuba rungkaikan. Hehehe...

Kualiti gambar kurang memuaskan sobab amik guno kamera henpon. Megapixel eh kocik :)

13 comments:

On 5 September 2010 at 12:41 , aleen adela akoo ^_* said...

kampong apekah?xdapek nak bace..hu3

 
On 5 September 2010 at 13:43 , alia said...

ha..ha..tak nampak...

 
On 5 September 2010 at 13:47 , betkidzs said...

mcm pernah ku lihat..tapi di mana ya (gaya mak ckp)

 
On 5 September 2010 at 15:25 , ghimau said...

aleen adela akoo ^_* : namo kampung tu Kampung Baru Padang Kerbau

alia : apo pulak tak nampak eh

betkidzs : ya macam biasa ku lihat tapi di mana ya? hehehe

 
On 6 September 2010 at 04:28 , fargoman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 
On 6 September 2010 at 04:33 , ruyom said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 
On 6 September 2010 at 04:36 , kok said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 
On 6 September 2010 at 04:43 , romsam said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 
On 6 September 2010 at 04:48 , oversee said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 
On 6 September 2010 at 05:07 , coolooc said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 
On 6 September 2010 at 15:53 , alia said...

ermm...en ghimau ape dah jadi ngan entry ko yg nie...nampaknya pengomen2 nie baling batu sorok tangan...

 
On 15 September 2010 at 02:00 , Live. Love. Laugh. said...

huhuhu kocik bonar tulis eh jang. nak kono pakai cormin mato pulak haa.

 
On 21 September 2010 at 15:54 , NAPIE said...

Ni sonyum2 kobau ni.
Kobau gelakkan yo. :)